Monday, May 04, 2009

Kan dette bli mat til mor?



Mandelpoteter
Gul løk
Ost

Mørbrad av okse
Timian
Smør
Salt
Pepper
Vann
Tyttebærsyltetøy
Creme fraische

Brokkoli

Skrell en milliard mandelpoteter, og skjær i terninger. Kok mer enn møre. Stamp dem til mos, bland inn smør. Ha over i ildfast form, dekk med ost, gratiner i ovn til smeltet og gyllen = Mandelpotetmos med ostelokk.

Hakk løk, og stek sakte og lenge jerngryte med smør til myk og gyllen. Ta ut.
Stek kjøttet i små porsjoner i smør. Ha så i løken, og finhakket timian. Hell over vann til det er dekket. Ha i pepper og salt. La koke i 40 minutter. Smak til med creme fraische og tyttebærsyltetøy.

Server med dampet brokkoli og tyttebærsyltetøy. 

- Du kan komme litt oftere hvis du vil, hilsen Freddy, den ikke særlig onde stefaren

No comments: