Wednesday, February 25, 2009

Myrens Monstersuppe


500 gram elgkjøtt
7 dl vann
1 ss konsentrert rødvinfond
1 stor løk, grovhakket
1 neve bladpersille, hakket
salt
pepper

1 stor søtpotet, i terninger
1 rødbete, i terninger

= Brun kjøttet lett i smør, fyll på vann, fond, løk, bladpersille, salt og pepper. La småkoke i 50 minutter. Ha i søtpotet og rødbete, la koke i 15 minutter til. 



3 comments:

Marian said...

Jeg er imponert!

Men hvordan visste du at du ville ha akkurat 7 dl vann? Prøvde du deg fram?
Hilsen sulten :)

Marian said...

Mere oppskrifter! Mere bilder! Mere! Mere! Mere!!!

Hilsen sulten igjen. Tror kanskje jeg må følge litt av din FB-oppskrift i går. Altså sushi-delen. Mmmmmm.

Linda Joachime said...

Jeg kjente det på gikta! De 7 dl altså :-) Sushi er dog et sikrere kort. Gud vet hva gikta sier neste gang?